Biesbosch Ronde

Met de wind op de kop over de Sleeuwijkse Dijk naar de Sluis van de Bandijk en dan……….onder in de beugels en volle bak door de nieuwe polder van de Biesbosch, Mooi om te zien en om vol gas met de auto te volgen…..leverde mooie plaatjes op….

Als 1 blokWindje tegen....Kleppers!Woerkum aan kop!Cees en RuudGoed bezig Henkie!

Posted in Geen categorie | 1 Comment

Trainingsavond druk bezocht!

Inmiddels zijn er twee trainingsavonden o.b.v. Herbert afgerond in de polder rondom Nieuwendijk, van waaier rijden tot in en uit het zadel versnellen afwisselend met rust hebben de revue reeds gepasseerd, met een grote opkomst vanuit de leden is het een mooie start van het nieuwe seizoen op de dinsdagavond!

Trainingsavond Groep!.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

XINIX Wielercafe Parijs-Roubaix

De Hel van het Noorden. Keienweggetjes langs verlaten mijnen die slechts één keer per jaar aangeraakt worden. Half overwoekerde paden die nog eigenhandig door Napoleon zijn aangelegd en daarna nooit meer zijn onderhouden. Dat kan alleen maar de legendarische kasseienklassieker Parijs-Roubaix zijn!, en we zullen deze dit jaar live uitzenden vanaf 14.00u vanuit de grote zaal in Xinix! Entree is gratis!

Posted in Geen categorie | Leave a comment

MTB Cross for the Crocus

Mooie tocht in het gebied rondom Oosterhout wat we goed kennen en voor een goed doel, daar kunnen wij niet ontbreken.Jack reed de route van ruim 50km en John, Henny en Jos hadden uiteindelijk ruim 80km, lekker gereden mannen!

Focus!Goed bezig Jos!Klaar voor de start!Houd die fiets recht!Veel groter istie nie Henny!Henny rijd nou is door, ik wil er langs

Posted in Geen categorie | Leave a comment