MTB te Oss

De weersgoden waren ons niet echt gezind in aanloop naar de tocht te Oss, maar eenmaal op de fiets was het droog….Met vijf man werd er vertrokken vanaf het clubhuis te Oss. De tocht was goed uitgepijld en het gebied was super mooi!. Over heuvels , bos, heide en langs mooie plassen was de route uitgezet! Halverwege was er een bevoorrading met allerlei lekkers tot Erwtensoep toe! (zou die dwars hebben gezeten Johan de rest van de rit?), De rit was 50 km lang en werd door een ieder uitgereden, zelfs met een gebroken zadel was Jos niet te houden…gezellig mannen, tot de volgende tocht in Schaijk!

Rustmoment.....  FF uit dat Zaal!  Zooo makkelijk...  Stuurkunst!Vol Concentratie!  Soepie!!!  Tis gin Wedstrijd...  Kent zn eigen krachten nie!

 

Posted in Geen categorie | Leave a comment

MTB Schaijk

Op zondag 14-02-16 zullen we op de MTB deelnemen aan de Fibberwaarietocht te Schaijk, het is de laatste clubtocht volgens ons programma, heb je zin meld je dan aan en ga mee naar Schaijk voor 55 km op de MTB!

Posted in Geen categorie | Leave a comment

MTB Waranda Veldtoertocht

Op zondag 20-12-15 hebben we met 8 man deelgenomen aan de MTB Waranda veldtoertocht. De meeste hadden na afloop ruim 50km op de teller staan.Ondanks dat het een bekend terrein voor ons is was het mooi en goed uitgezet en bevatte zelfs Single tracks die we niet kenden door Oosterhout en omstreken.

ManmanmanRust......pfff

Posted in Geen categorie | Leave a comment

MTB TT Veenendaal

Namens de club hebben 6 leden deelgenomen aan de MTB veldtoertocht over de Utrechtse heuvelrug, een mooie route met beklimmingen en afdalingen door de bossen van Amerongen en Veenendaal!

Bont Gezelschap!

Posted in Geen categorie | Leave a comment