Wielercafé 80 jaar de Jonge Renner

Wielrennen is heroïek, spanning, strijden tegen de elementen, blijdschap en soms verdriet. Daarom zit de wielersport vol verhalen.De Jonge Renner bestaat namelijk tachtig jaar en dat vieren we met een wielercafé.Een interessant gezelschap wielermensen, die deel uitmaken van de roemrijke geschiedenis van De Jonge Renner, zal aan onze gesprekstafel verschijnen. In een leuke wielersetting vertellen zij over hun tijd bij onze club en waarom De Jonge Renner belangrijk voor hen was. Het wordt een reis door de tijd van toen naar nu.Inmiddels hebben profrenners Boy van Poppel, Stef Clement en oud-prof Jeroen Blijlevens toegezegd aanwezig te zijn. Ook Marc Goos, Daan Olivier en de andere leden van de selectie van Lotto NL-Jumbo – De Jonge Renner zijn erbij. Tevens zal zangtalent Sam Knoop de avond muzikaal opluisteren. Locatie van het wielercafé is dorpshuis ’t Uivernest, Kerkstraat 9 te Hank*. Op 25 november staat de deur vanaf 19.15 uur voor u open en we starten om 20.00 uur met het programma. Na afloop, rond 22.00 uur, is er zeker tijd om nog gezellig na te praten. De toegang is gratis.

Posted in Nieuws | Leave a comment

MTB Tienhoven

Onder mooie zonnige omstandigheden werden er weer spannende MTB wedstrijden verreden te Tienhoven, Op een off-road parcours met lange stroken grasland, een klim en afdaling tegen de dijk, het glooiend landschap langs de lek afgewisseld met strookje zand maakten het een uitdagend parcours. In de A-Klasse reed Sam naar de 12e plaats en Jacco naar de 44e.In de B-klasse reden Marc en Jack Stolk weer een top tien klassering, John moest helaas verstek laten gaan, Dennis reed naar een mooie 62e plaats en Jack viel helaas uit met materiaalpech…

dennis jackson

Posted in Nieuws | Leave a comment

MTB Giessenburg

Starten in het weiland, tussen de koeienvlaaien door, waar zie je dit nog! Jawel, in Giessenburg gingen sommige van onze leden van start. Het speciaal aangelegde bruggetje van Bartlehiem in het ca.3 km lange parcours zorgde voor het nodige spektakel, ook de heuveltjes en obstakels onderweg vormden een uitdaging.In de A-klasse reed Sam naar de 11e plaats en Jacco naar de 35e plaats.In de B-klasse reden er 3 Nieuwendijkers in de Top 10!, Marc was 5e, John,7e en Jack Stolk 9e, Jack R.eindigde in het middenveld op de 77e plaats.Na de wedstrijden werd er gezellig nagepraat rondom de vuurkorven bij de plaatselijke kroeg!

Sam in actie!Jacco...

Posted in Nieuws | Leave a comment

Podium plaats John in Noordeloos

Onder schitterende weersomstandigheden ging afgelopen zaterdag in Noordeloos de Wintercompetitie voor Mountainbikers en Veldrijders van start. De organisatie had tussen de Provinciale weg en Het Laantje een afwisselend parcours uitgezet. Het nieuwe bikepark vormde een mooie uitbreiding op het bekende parcours van voorgaande jaren. De scherpe bochten en listige afdalingen waren een uitdaging voor de beginnende fietsers, voor de meer ervaren rijders was het op en top genieten. Dit resulteerde in de B-Categorie in een mooie 3e plaats voor John!, wat super knap is in een deelnemersveld van ruim 150! In de A-klasse reden Ruben en Sam weer sterk. ook Edwin, Jacco,Dennis en Jack waren te bewonderen in Noordeloos, Een mooi aantal en hopelijk allen ook weer te zien in Giessenburg!

stelletjejacco-edwinziggezaggejohnpodium

Posted in Nieuws | Leave a comment