Ledenvergadering

Op vrijdag 20-01-17 zal onze jaarlijkse ledenvergadering plaats vinden in Eetcafe Marie vanaf 19.30u

Posted in Nieuws | Leave a comment

MTB Waranda Veldtoertocht

Aan het groot aantal leden (en enkele gastrijders) wat deel nam aan de veldtoertocht was goed te zien dat het mountainbiken in trek is om te doen. Zeker in de wintermaanden is het heerlijk om door de bossen te draaien en te keren,ook dit keer zijn we op plaatsen geweest waar we nog niet eerder hebben gereden in en om Oosterhout. De gehele groep van 18 man bleef goed bij elkaar en met een mooi tempo werd er na 60 km voldaan afgestapt!ff-bijtanken mooie-groep

Posted in Toertochten | Leave a comment

MTB Hoornaar

De vijfde wedstrijd in de wintercompetitie was in Hoornaar, in een bochtig labyrint met veel draaien en keren over het weiland werd het weer een mooie strijd! In de B-klasse reed John voor de 2e keer naar plek 3 op het podium!, Jack Stolk reed ook weer in de top 10 en Jack R. was weer rond de 50/60 plaats te vinden. In de A-klasse reed Ruben naar plaats 5 en Sam naar plaats 14, Jacco reed naar de 35e plaats.

jacco-in-actiejack-in-actiesam-in-actiejohn-in-actieruben-in-actiewat-een-stoetpodium-plaats-3-voor-john

 

Posted in Nieuws | Leave a comment

MTB Nieuwpoort

De stadswallen zijn een prachtig decor voor een spannende wedstrijd op de MTB, kunstmatige hindernissen zijn niet nodig.De nodige beklimmingen en afdalingen op de wallen waren al zwaar genoeg en een korte passage langs het strand maakten het parcours compleet. In de B-klasse reed John wederom een top 10 klassering en Jack reed zijn rondes in de middenmoot. In de A-klasse reed reden Ruben en Sam lekker voorin mee en ook Jacco was weer aanwezig!

jaccosamjohnjackruben

Posted in Geen categorie | Leave a comment