Snert rit 28-03-15

Op zaterdag 28-03-15 zal de traditionele snertrit weer plaats vinden. Na eerst een rondje van 60/70 km te hebben verreden zullen we later op de middag kunnen nagenieten van een lekkere kom Snert bij Eetcafe Marie!

Snert

Posted in Nieuws | Leave a comment

Wintercompetitie MTB

De wintercompetitie van rennersclub Jan van Arckel voor de mountainbikers onder ons zit erop! Onze jeugdleden hebben het fantastisch gedaan! Ruben en Sam waren deze winter van de buitencategorie! In alle wedstrijden bepaalden ze samen het wedstrijdbeeld, super knap mannen, gefeliciteerd!

Eind Klassement Wintercompetitie MTB 2015Ruben als nr.1 over de streep te ArkelSam op weg naar Podium Arkel

In de B-Catergorie waren het John en Dennis die aan diversen wedstrijden mee deden. Helaas moest John de laatste wedstrijd voorbij laten gaan anders was een top 10 eindklassering een feit!

Posted in Nieuws | Leave a comment

Weg Programma 2015

Ook dit jaar heeft het bestuur in overleg met de leden een programma opgesteld. Het programma staat online, de openingsrit is zoals traditioneel de snertrit die op zaterdag 28-03-2015 zal worden verreden.

Posted in Nieuws | Leave a comment

Kleding Sponsoren Bedankt!

Namens bestuur en leden bedanken we de kleding sponsoren voor het mogelijk maken van het nieuwe tenue van de WTC Biesbosch!

SMTAspect ICT

WijnbeursCombi Isolatie

Posted in Nieuws | Leave a comment

Nieuw Tenue WTC Biesbosch

Met trots presenteren we het nieuwe tenue van WTC Biesbosch.

Prof  en Race Proven ontwerp.

Prof Ontwerp WTC 2014 Race Proven Ontwerp WTC 2014

 

Posted in Nieuws | Leave a comment