MTB Limburgs Mooiste

De naam zegt het al…Limburgs Mooiste! we kunnen niet anders zeggen dat dit ook zo was afgelopen zaterdag. Het was vroeg uit de veren, maar dat was het waard! Met 8 man van de club en met 2 gastrijders werd er gestart midden op het festivalterrein van Heerlen voor een lange rit over onverharde wegen, door de bossen met vele beklimmingen en afdalingen. Mooie single tracks en technische afdalingen waren opgenomen in de routes op de MTB. Ruud en Rene reden de 72km versie en de overige 6 hebben de 110km volbracht….Op de Gulpenerberg hebben we nog genoten van een late lunch waarna we de rit met zijn allen hebben uitgereden! Een ieder bedankt voor weer een mooie clubrit!

Ready to Start!JanHennyJaccoMuziekske!Jihaaa!Jos en JackJohnWa duurt da lang zeg!

Posted in Tourtocht | Leave a comment

Clubrit door Brabant

Het weer zat ons mee op onze eerste langere afstandsrit van de club. Met een mooie groep van 14 werd er gestart vanaf de Tamoil. Het was de bedoeling om uit te komen in Baarle-Nassau maar tijdens de rit werd duidelijk dat dit iets te ver uit de richting was en werd er via Etten-leur, Breda en een tussenstop op het terras in Galder weer huiswaarts gereden. Met 125 km op de teller kwam onze eindbestemming, Nieuwendijk weer in het zicht! De volgende langere afstand clubrit zal op 11 Juni worden verreden,Tot dan !

On the Way!Op het terras in Galder

Posted in Toertochten | Leave a comment

Activiteiten in Juni

11-06-16 – Langere afstandsrit vanaf de Tamoil

11-06-16 – Clubavond WTC Biesbosch

Posted in Nieuws | Leave a comment

Biesbosch Ronde

Met de wind op de kop over de Sleeuwijkse Dijk naar de Sluis van de Bandijk en dan……….onder in de beugels en volle bak door de nieuwe polder van de Biesbosch, Mooi om te zien en om vol gas met de auto te volgen…..leverde mooie plaatjes op….

Als 1 blokWindje tegen....Kleppers!Woerkum aan kop!Cees en RuudGoed bezig Henkie!

Posted in Geen categorie | 1 Comment

Trainingsavond druk bezocht!

Inmiddels zijn er twee trainingsavonden o.b.v. Herbert afgerond in de polder rondom Nieuwendijk, van waaier rijden tot in en uit het zadel versnellen afwisselend met rust hebben de revue reeds gepasseerd, met een grote opkomst vanuit de ledenĀ is het een mooie start van het nieuwe seizoen op de dinsdagavond!

Trainingsavond Groep!.

Posted in Geen categorie | 1 Comment