MTB TT Veenendaal

Op 6 december is het weer tijd voor één van de mooiste veldtoertochten van de Utrechtse Heuvelrug, een mooie tocht door de bossen van Veenendaal, Elst, Amerongen en Leersum over 50 km!

Posted in Geen categorie | Leave a comment

MTB TT Terheijden!

In colonne van 10 auto’s werd er koers gezet voor de veld-toertocht naar Terheijden! Met 15 leden en een 8- tal gastrijders werd er vanaf de pensionstal gestart.De route was 55 km lang en lag er super mooi bij! Veelal door het bos over single tracks en met het schitterende weer was het volop genieten! Na afloop wachtte ons een heerlijke kop Snert! Bedankt voor de mooie opkomst, Super!

Verzamelplaats TamoilSay Cheese!FF inschrijven...Appeltje Eitje!Lekker hee!!!!!

Posted in Geen categorie | Leave a comment

MTB Programma Winter 2015/16

Ook komende winter gaan we weer de bossen in op de mountainbike.Vanuit de club willen we bijgevoegde mooie toertochten fietsen zoals vermeld in ons programma.De eerste veldtoertocht zal op zo.01-11-15 vanuit Terheijden worden verreden!

MTB Winter Programma 2015-2016-1000

Posted in Toertochten | Leave a comment

MTB Toertocht Berlicum 04-10-15

Afgelopen zondag hebben enkele WTC leden de MTB Toertocht te Berlicum gereden.Het Parkoers was afwisselend over dijken, loszand stroken,singeltracks en bospaden.De tocht was goed uitgepijld en met onze “jonge honden” aan kop werd er lekker doorgereden!

Organisatieff op elkaar wachten! FF wat drinken hoor! Jong Talent

Posted in Toertochten | Leave a comment

MH2D

06.15 op zondag je bed uit…pffff, dat doet zeer…Maar gelukkig waren we niet de enige! Met 12 man zijn we afgereisd naar het altijd mooie Limburg! Vorig jaar hebben we bijna 4uur lang in de regen gereden, maar dit jaar was de zon erbij! De tocht was uiteindelijk ruim 50 km met een kleine 1000 hoogtemeters.Mooie klimmetjes en afdalingen wisselden elkaar af, geen grote valpartijen, zelfs 2 lekke banden en een zwerm met bijen konden onze dag niet verstoren.Onder het genot van de zon, een biertje en een heerlijke Dwaze Herder Hamburger werd de gezellige dag afgesloten!

ff bijtanken..Klaar voor vertrekIedereen compleetLekker gangetje!Wedstrijdtactiek besprekenNieuw Fiets hee...In rij...Mooie rit!'Proost!De dwaze Herder Hamburger

Posted in Toertochten | Leave a comment