BBQ

Ook dit jaar was de BBQ goed verzorgd met een heerlijk stukje vlees en een ruime keuze aan frisdrank/bier en wijn…met een kleine 40 man werd er genoten en de sterkste wielerverhalen ontbraken op deze avond niet! Halverwege de avond werd er nog vers ijs opgeschept voor de liefhebber. Erick, bedankt namens de club voor de gastvrijheid van de afgelopen jaren!

Hulp onder toezicht!Ze kunnen het wel......Gezellige drukte!Lekker eten...Hij bakt ze bruin hoor!Wat is het hier gezellig...iemand nog ijs...IMG-20150614-WA0001Dacht toch echt dat mn mond openstond!

Posted in Nieuws | Leave a comment

TT vriendenvoorsijmen

Op zaterdag 27 Juni zal de toertocht 333 voor vriendenvansijmen worden verreden.De tocht word georganiseerd door de Altena Tour Fietsers en het inschrijfgeld komt ten goede voor Sijmen. Sijmen is onder behandeling i.v.m. een zeldzame vorm van kinderkanker in Amerika.De tocht vertrekt uit Uitwijk.Voor meer informatie lees ook www.vriendenvoorsijmen.nl

Posted in Toertochten | Leave a comment

Dinsdagavond ronde van start!

Op dinsdag avond 7 April was de aftrap van de vaste ronde in de Biesbosch.Met 8 man werd er lekker gekoerst door de polder!

Dinsdagavond ritIMG-20150407-WA0003

Op 12 mei met een de zon erbij afsprinten op de ronde!

Bij ondergaande zon afsprinten in Mei WTC-ers in actie op de rondeAfsprinten op de ronde in Mei

En een week later…..

FF SchuilenBui voor het stof...

Mooi tempo mannen, 37 km p.u.gemiddeld op de Ronde!

Bochtje aansnijden Di.avond Training

Posted in Nieuws | Leave a comment