Dinsdagavond ronde van start!

Op dinsdag avond 7 April was de aftrap van de vaste ronde in de Biesbosch.Met 8 man werd er lekker gekoerst door de polder!

Dinsdagavond ritIMG-20150407-WA0003

 

Posted in Nieuws | Leave a comment

Opening seizoen 2015

Op 28 Maart werd de traditionele snertrit weer verreden. Alhoewel de lente is ingegaan was hier tijdens de rit niks van te merken. 9 man vertrokken vanaf de Tamoil voor een ritje van 60 km met de regenjacks aan. Ruud had de eer om als eerste de wegkapitein van het nieuwe seizoen te zijn en deed dit met volle overtuiging! De rit werd gekenmerkt door lekke banden, niet van meerdere fietsers maar van onze good old Piet! Na een warme welverdiende douche werd de middag afgesloten met een heerlijke kopje snert en smeersels bij cafe Marie!

Achter elkaar..Regen en Wind..Hedde gij nog een binnenbandje Ruud..Zal is ff kijken of er nog wat in zit!Snert eten in Cafe Marie!Lekker Snert Buffet!

 

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Wielerklassiekers in Xinixcafe

Kasseienvreters, Flandriens, stoempers, pocketcolombiaantjes, harkers op het buitenblad: allemaal zullen ze de revue passeren tijdens het summum van het wielervoorjaar: de Grote Klassiekers. Stuk voor stuk fenominale eendagswedstrijden met een geschiedenis waar je rustig U tegen mag zeggen. Dit jaar zullen ze allemaal live worden vertoond op het grote doek in het Xinix Wielercafé.

Op zondag 19 April: Amstel Gold Race.

Op zondag 26 april het toetje: Luik – Bastenaken – Luik.

Het Xinix Wielercafé is op alle vier de zondagen vanaf ongeveer twee uur geopend.

Xinix

Posted in Nieuws | Leave a comment