Eindklassement MTB JvA

Met 8 top 10 plaatsen is John 5e geworden in het algemeen klassement in de B-klasse van de JvA wintercompetitie, in zijn leeftijd categorie eindigde John als 3e!, Sam eindige in het eindklassement bij de A-klasse als 8e en Jacco als 22e, Ruben, Jack S en Jack R hebben niet alle wedstrijden meegedaan en eindigden in de top 100..Een mooie wintercompetitie om op terug te kijken!

Posted in Nieuws | Leave a comment

MTB Arkel

Met het zonnetje in de rug werd er om 13.45 het startschot gegeven voor de laatste wedstrijd voor de B-klasse van de JvA wintercompetitie.John eindigde ondanks 4 lekke banden op plek 10!, Jack Stolk had het naar zijn zin en reed naar plek 6!, Jack R reed naar een plek in de middenmoot, In de A-klasse lieten Ruben en Sam zich voorin zien, Ruben werd 5e en Sam 7e, Jacco had helaas materiaalpech.Onder het genot van een drankje werd het seizoen in de kantine van JvA afgesloten.

Posted in Nieuws | Leave a comment

Openings Rit met Snert

Op zaterdag 18 Maart zullen we het seizoen openen met onze alom bekende Snert rit!, vertrek vanaf de Tamoil om 13.00u voor een ritje van ongeveer 60km. Na deze inspanning kunnen we vanaf 16.00u aanschuiven in Eetcafe Marie voor de welverdiende Snert!

Posted in Nieuws | Leave a comment

Benoeming nieuw Bestuur

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering is er unaniem ingestemd met benoeming van onderstaande bestuursleden.

 Herbert van der Stelt zal Rinus Donkersloot vervangen als Voorzitter.

Dick Groeneveld zal Youp Scheffers vervangen als Secretaris.

Rinus Donkersloot zal de taak als bestuurslid invullen.

 Met benoeming van bovenstaande functies is het bestuur met John Hakkesteeg(bestuurslid) en Jack Roubos(Penningmeester) weer compleet.

 

Posted in Nieuws | Leave a comment