Uitslag Tijdrit MTB

Wat is het toch een mooie discipline… Alleen, volle bak, rijden tegen de klok! De opening van het nieuwe seizoen van de wintercompetitie regiorecreanten is dit keer middels een tijdrit verreden…De “Groeneveld” mannen hadden een mooi parcours uitgezet door de Biesbosch, deels verhard, maar merendeels over onverharde stukken dijk en land!, In de A-klasse reed Jacco de 12km in een tijd van 26.46(gemiddeld 27,2 km/pu) zich naar een 28e plaats van in totaal 42. Dit jaar zal Jacco bij de A-Klasse Sam vergezellen, Ruben zal een enkele wedstrijd uitkiezen, Bij de B-Klasse reed John een tijd van 28.08(gemiddeld 25,6km/pu) zich knap naar de 15e plek, Dennis(30.42, gemiddeld 23,7km/pu) plaatste zich als 54e en Jack werd 43e met een tijd van 29.42-gemiddeld 24,5km/pu van de in totaal 89 deelnemers. Zaterdag 22 November is Noordeloos de eerste locatie waar gereden gaat worden voor de competitie. Het is altijd mogelijk om een keer deel te nemen, inschrijving is vrij…

tijdrit-mtb

Posted in Nieuws | Leave a comment

Tijdrit Biesbosch MTB, 15 oktober

Om de startopstelling voor de 1e wedstrijd van de MTB wintercompetitie te bepalen is er op zaterdag 15 oktober een tijdrit voor alle klasse.
Deze vindt plaats in de Biesbosch,bekijk ook de website www.janvanarckel.nl/wintercompetitie

Posted in Nieuws | Leave a comment

Bavel TT MTB

Mooi MTB ritje in en door en rondom Bavel,Een pittige klim over de oude vuilnisbelt nadat we dwars door de winkel van Decatlon waren gereden.De route was duidelijk uitgepijld en het weer helemaal super, mooie bijkomstigheid is dat het inschrijfgeld ten goede kwam voor Villa Joep!

wheelieint-wieledbrothersyessssssss

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Weekend Limburg MTB

Een weekend op de MTB in Limburg met heerlijk weer….., voor het eerst een georganiseerde 2-daagse met overnachting in een mooie B&B onder de rook van Valkenburg.Met 11 man hebben we een mooi aantal kilometers weggereden, op zaterdag 70km en op zondag 50km….met in totaal een 2500 hoogtemeters…de sfeer zat er goed in, na afloop van de 70 km hebben we genoten van een welverdiend biertje in de tent van de MH2D. s”Avonds hebben we lekker gegeten in Valkenburg en op zondag lekker uitgereden.Was een mooi weekend om op terug te kijken!

toen-deedie-t-nogstoffigready-to-goaaaaahhhherick-trekt-alles-uit-elkaaraaaan-groepin-lijnlekker-retrotussenstoppiewa-een-linttis-nog-mar-een-stukskesamaant-infuusdas-zonde-zeg

Posted in Toertochten | Leave a comment