2020

MTB Tijdrit in de Biesbosch

Met aangepaste regels ivm Corona werd er gestart met de tijdrit in de Biesbosch, geen klassement, geen startopstelling, maar vooral het plezier stond voorop! namens de WTC waren John & William van de partij, met een 10e en 13e plek als resultaat, ook was er een mogelijkheid om in duo’s deel te nemen, dan is het toch super om dit met je zoon te doen!!

  

MTB Weekend Limburg:

Het valt tegenwoordig niet mee om iets te organiseren met de huidige regels rondom corona….gelukkig hebben we goede afspraken kunnen maken met de schitterende Herberg te Oud-Holset! , bedden voldoende uit elkaar, genoeg afstand bij eten, tijdspadden afgesproken rondom ontbijt en avond eten, 1,5m regel. Het was super geregeld en we hebben genoten zowel op als naast de fiets. Met een mooi gezelschap hebben we twee dagen mooie tochten gereden, heerlijke hoogtemeters te pakken en wat een gastvrijheid in de Herberg!! was een top weekend!!

   

Na de laatste wedstrijd te Arkel werd het seizoen afgesloten. Echt zonde maar door materiaal pech moest Ruben de wedstrijd staken anders was hij eerste geworden in de hoogste klasse….maar met een mooie 2e plaats wel super gereden, Ook Sam reed naar een super knappe plek, namelijk 4e overall. Jacco eindigde 2e overall en had vele podium plaatsen te pakken dit seizoen. John/Herbert en William en Jack Stolk reden ook enkele wedstrijden uit, een mooie vertegenwoordiging van onze club afgelopen intercompetitie!, Klasse gasten, mooi om te zien!

De 8e wedstrijd van de Wintercompetitie vond plaats bij de Slingelandse Plassen. Het laveren tussen de bomen en bospassages vereiste de nodige behendigheid, maar ook de renners met power kwamen aan hun trekken in de zandpassages langs het strand. En jawel dat resulteerde tot een 1e plaats voor Ruben in de A-Klasse en Sam werd 4e. Bij de B-Masters reed Jacco weer naar het podium….met nog 1 wedstrijd te gaan op 01-02-20 te Arkel is winst in het eindklassement nog steeds in zicht, zet hem op mannen!

Comments are closed.