2013

Afgelopen zondag 20 Oktober werd de MTB toertocht te Dongen verreden. Namens de club waren we met z’n vijven, Gebroeders Hakkesteeg, Walter, Johan en Jack namen deel aan de tocht. Het was heerlijk weer en het was wederom een mooie tocht van 45 km door de bossen. Na afloop hebben we nog genoten van een bak soep!

TT Dongen 2013  Tussenstop Dongen

Ploegentijdrit Hank 07-09-13:
15 ploegen stonden afgelopen zaterdagavond aan de start in Hank, er werden 4 rondes met daarin 13 bochten verreden door de straten van Hank. Diversen leden hebben deelgenomen aan de ploegentijdrit, John,Geert,Walter en Jack stonden te boek als Combi Isolatie en zijn met een eindtijd van 11.16 als 10e geeindigd. Zeger en Gijs stonden met een einddtijd van 11.26 op de 11e plaats. Jacco en Marcel reden mee onder de naam SMT Metaal Techniek en stonden met een eindtijd van 10.33 op de 6e plaats. De eindoverwinning was voor Cycle Center 5311 uit Bruchem met een eindtijd van 10.13. Hoe later het werd in de avond, des te sterker werden de verhalen in de gezellige Kelder te Hank. Wielercomite Hank, bedankt voor de mooie en leuk georganiseerde avond!
Klasbakken!Klaar voor de start!Jacco is er klaar voor!Zelfs de nrs in 1 lijn!In lijn!Doordraaien!Plat door de bocht!Bochtje aansnijden!Uitrijden Combi Isolatie

Op zaterdag 31 augustus was het weer tijd voor de tocht tussen de rivieren.
16 man van de WTC schreven zich rond 9.30u in bij het golfpark te Almkerk voor 110 km.
Met een stevige wind maar wel droog is de tocht door een ieder uitgereden.
Perenboom-->DussenStart Rabo A.B.Tocht
Aspect ICT Toertocht:
Op zaterdag 29 Juni is de eerste Aspect ICT Toertocht verreden. Rond de klok van 12.30u werd er verzameld te Seterse Hoeve in Dorst. Na een heerlijk appelgebakje met koffie en een toespraak van Arie,splitsten de groepen op voor hun rit. Een 30 man hebben onder leiding van Gijs 85 km gereden door Brabant en Belgie, John nam de 15 man MTB’ers mee het bos in en Rinus & Geert gingen met een kleine 10 man op pad voor uiteindelijk 70 km. Na terugkomst in Dorst hebben we gezellig nagepraat met een hapje en een drankje. Aspect ICT,bedankt voor deze leuke verzorgde middag, voor de WTC is dit zeker voor herhaling vatbaar!
De mannen uit de Hank zijn er klaar voor!Lekker hoor!Arie Spreekt!Luister en huiver!WTC en Aspect Hand in HandKijk ze staan te trappelenJohn bochtje pikken!In actie!Zoo ff rusten hoor!We duiken weer het bos in!Wat een Stel!Biertje!  AAtje!Gezellig napraten

BBQ WTC,

Zaterdag 22 Juni hebben we onze jaarlijkse BBQ gehouden, onder het genot van een lekker stukkie vlees, salade en een lekker gekoeld drankje hebben we weer “sterke” verhalen aangehoord!, Wielrennen blijft niet alleen leuk om te doen, maar men raakt er ook niet over uitgepraat!, rond de klok van 13.30u ging het licht uit en was de avond weer geslaagd!

BBQ8BBQ7BBQ6BBQ5BBQ4BBQ3BBQ2BBQ1

Om 8.00u stonden 12 leden van de WTC te trappelen bij de Tamoil om de 37ste editie van de Vael Ouwe Toertocht te rijden.
Bij aankomst in Dieren kon Ruud het niet laten om in de hondenstront te gaan staan!,dat heeft ie heel de dag geweten(en wij ook!).Tijdens de 100km hebben we zon,harde regen en heel de dag volop wind gehad.De groep bleef mooi bij elkaar en het ronddraaien ging erg goed.We hadden maar 1 lekke band en dat was nog precies voor een fietsenwinkel ook(goed getimed John),Tijdens de afdaling van de posbank kon Youp het niet laten om even struikrovertje te gaan spelen! Na aankomst bij de Gazelle fabriek in Dieren hebben we heerlijk in de zon een vette hamburger naar binnen geschoven en iedereen was het er over eens dat het een leuke dag was geweest!
StartenStart Vael OuweAls we dan toch lek rijdenTussenstop in de regenRust bovenop posbankFF Pisse Hoor
De Kopmannen!WTC TrioHalloeen en al krachtGood old WoutJohn met zn nieuwe helmKlimmen op de posbankYoup de StruikroverLekker HoorHamburger Time!Biertje!

Voor het eerst dit jaar een keer geen wind!
Dat maakt het fietsen door de “open” polders een stuk aangenamer!

Di.avondrit Juni 2013Aaistuc in actie!Di.avondrit Juni 1Di.avondrit Juni 2Di.avondrit Juni 3Gebroeders op kop!
Veenendaal Veenedaal
De eerste toertocht van ons programma 2013 zit erop!
Walter,Andre,Jan,Onno,Johan en Jack hebben namens de WTC deze tocht verreden.
De eerste twee uren was het nog fris,maar rond de middag kwam de zon erbij en dat maakte het aangenaam.
Tot het eerste rustpunt op 60 km zijn we bij elkaar in de buurt gebleven.
Daarna pak je toch veelal je eigen tempo en heeft een ieder de volle 115km uitgereden.
Met ruim 3500 deelnemers was het weer een geslaagde tocht!
Op naar 18 Mei voor de volgende rit op ons programma: De Aspect ICT Toertocht!
Onno VV 2013Jack VV 2013Johan en Andre VV 2013Jan VV 2013Walter VV 2013Groep eerste rustpunt

Afgelopen dinsdag 02-04-13 zijn we weer gestart met onze vaste ronde aan “de Kil”.
6 man waren bij de start aanwezig en ondanks de harde wind lekker doorgereden.
1e dinsdagavondrit wtc 1e dinsdagavondrit wtc 5 1e dinsdagavondrit wtc 4 1e dinsdagavondrit wtc 3 1e dinsdagavondrit wtc 2 1e dinsdagavondrit wtc 1

Op zondag 24-02-13 vertrokken voor de Cross for the crocus John,Erick,Johan,Walter en Jack om 9.00u op de mtb voor een tocht van 45 km.
Zoals je op de foto’s kunt zien was het koud en reden we veelal door de sneeuw.
De tocht was goed uitgepijld en tussendoor hebben we genoten van een lekkere warme kop soep!
CFTC Alle 1

CFTC WalterCFTC StartCFTC Soep

Comments are closed.