2014

Op zo.09-11-14 werd de Heide en Duinen Toertocht op de MTB verreden. De tocht was wederom goed georganiseerd door de toerclub Vlijmen en namens de club deden er 10 man mee. Het weer was ook dit keer schitterend en na een goede 50 km was iedereen weer binnen.

Klaar voor de startWe hebben er zin in!In lijnEdwinJohnRubenWalterZiet er goed uit Rene!Jan Metz MTB

MTB TT Dongen

De eerste toertocht op de MTB zit erop,er stonden 13 man aan de start , Martin ,Jacco, Dennis, Mark ,Erick ,Johan ,Edwin ,Johan ,Ruben ,Walter ,Jordi ,Ben ,John. De rit was 53 km en was mooi uitgezet. Er werd stevig door gereden onder leiding van onze topper Ruben ,die ook nog eerste werd in zijn mtb seizoen over het gehele seizoen. Al met al een mooie rit met na afloop nog een lekkere kom soep.

MTB Dongen 1MTB Dongen2MTB Dongen 3MTB Dongen 4

1Nov in de korte broek!

Gisteren met een mooie groep een kleine 70km door het mooie Brabantse land gereden, schitterend weer met een heerlijke temperatuur op de eerste van November!

In lijn de Raamsdonksveerse brug op!WTC

MH2D – 6.15u wekker af op zondagochtend…..ff naar buiten kijken, donker, regen….wat zou ik doen, terugkruipen in bed? neeeeeee kom op, spullen pakken en op naar Limburg! John,Martin,Mark,Dennis,Wout,Erick,Johan en Jack hebben deelgenomen aan de MTB tocht van 60km door het mooie maar natte Limburgse heuvellandschap. Onderweg werd er zelfs door de grotten van Valkenburg gereden en meerdere keren uitgegleden, gevallen en natuurlijk weer opgestaan! Achteraf een mooie tocht waar we het over een tijd nog over zullen hebben!

Stelletje ongeregeld!Door de grotten!Afdaling KoubergZiet er goed uit zeg!JohnMartinErikWat een verstand!

Het weer zat ons en de organisatie niet mee, maar dat hield ons niet tegen om toch met 8 man sterk aan de tocht te beginnen. Eerst maar een warme bak koffie naar binnen en dan de regenjacks aan…..ruim 2 uur hebben we in de regen gereden met de wind vaak vol op de kop! Gelukkig was het laatste uur droog en na een kleine 90 km kwamen we moe maar voldaan terug bij start, super gereden en bedankt voor jullie deelname Bikkels!

Voor vertrek was de lach er nog!FF warm drinken voor vertrekZus van Geert kwam ons uitzwaaien!Hoe ouder hoe gekker!Plaspauze!Bikkels!

Zaterdag 05-07-14 was het weer tijd voor onze jaarlijkse koppeltijdrit. Met 11 man werd er gestreden om het hoogst haalbare, namelijk de eerste plaats en eeuwige roem binnen de WTC! Met een harde wind en motregen werd er vanaf 10.00 vertrokken bij de Tamoil voor een verkenningsronde over het te rijden parcours. Je zag een ieder denken, hier aanzetten, de bocht zo aansnijden, de wind komt dan van rechts……De loting vond plaats te Vissershang en werd verzorgd door onze voorzitter. Na bekendmaking van de koppels werd de stemming gespannen en maakte een ieder zich op zijn manier gereed voor de rit…..De tijdwaarnemers Jack en Rinus namen plaats in de klep van de jury wagen en losten het startschot. Oldies Geert & Peter beten het spits af gevolg door nog 4 koppels…Kletsnat maar voldaan kwam elk koppel weer over de streep. In overleg ging een ieder zich douchen en daarna kwam men samen te Vissershang voor de heerlijke verzorgde lunch ter plaatse. Tijdens de lunch werd de uitslag bekend gemaakt en zijn Pieter en Andre toegevoegd in de Hall of Fame van de WTC met de eerste plaats!

Uitslag Koppeltijdrit (12 km):

Pieter & Andre                19.02 (gem.37,82 km p.u.)

Rene & Jack                     19.50 (gem.36,92 km p.u.)

Geert & Peter                   20.20 (gem.35,64 km p.u.)

Senior & Sam & Ruben   20.32 (gem.35,43 km p.u.)

John & Henk                     21.14 (gem.34,06 km p.u.)

Koppeltijdrit4KoppeltijdritKoppeltijdrit3Koppeltijdrit1

Koppeltijdrit5Lekker hee Geert!Lunch!

Zaterdag 14-06 stond de Aspect ICT toertocht gepland. Namens de club deden er een 18 tal leden mee, 9 op de racefiets en 9 op de Mtb. Na aankomst bij het Berghuis te Amerongen werden de groepen verdeeld en vertrok men onder begeleiding van de Aspect ICT mannen voor hun tocht. Zowel de Race als de Mtb routes gingen over en rondom de Utrechtse heuvelrug met daarin de benodigde beklimmingen. De middag werd afgesloten onder genot van een heerlijke appeltaart op het terras van het Berghuis. Aspect ICT, bedankt voor deze mooie en gezellige middag!

Berghuis te AmerongenKlaar voor de start!ff rust!Mooie groep!Net nie Jac!Knap John!Nagenieten op het terrasAspect ICT

Met 7 man werd er vertrokken vanaf de Tamoil naar Valkenburg. Heerlijk weer en een uitdagende route voor de boeg! Na enkele waarschuwingen van “de boer” richting 2 WTC wildplassers werd er gestart bovenop de Cauberg. De route was in totaal 90 km met o.a. beklimmingen zoals de Loorberg, Camerig, Vaals, Eyseren Bosweg, Keutenberg. De Limburgse vlaai kon natuurlijk niet ontbreken en daar werd dan ook op het terras van het boscafe van genoten! Na een geslaagde rit werden we nog een keer getrakteerd op koffie met vlaai van de Fam.van der Pol op de camping!

Klaar voor de start!Limburg TT ReinierLimburg TTBoscafe Hijgend Hert!Limburg TT ReneIMG-20140517-WA001Limburg TT EBoswegValkenburg aan de Geul Koffie

Op za.19-04-14 hebben een 9-tal leden deelgenomen aan de VLS Toertocht. De start en finish was in Den Bosch en de route was rondom Den Bosch/Tilburg/Eindhoven.Het was mooi weer en het terras werd natuurlijk niet overgeslagen!, na 130 km was een ieder weer over de finish!

VLS TT Den Bosch 1VLS TT Den Bosch 2VLS TT Den Bosch 3

Dinsdag 01 April zijn we weer gestart met de wekelijkse vaste ronde Grote Waardweg,met een opkomst van van 20 man is de start van het nieuwe seizoen geslaagd!

Avondrit 2014Avondrit 2014 1Avondrit 2014 3

Zaterdag 22 Maart werd ons seizoen traditioneel geopend met de snert rit! Tussen de regen en hagelbuien door hebben we met 25 man een mooi rondje van 60km gereden. Na afloop stond de snert op ons te wachten in cafe Marie waar we van hebben genoten! Het was gezellig!

Wout Snert 2014Kopmannen! snert 2014Den Hout snert 2014Marie Snert 2014Snert en Brood 2014Snert Marie 2014Snert 2014

CFTC 2014 – Ook dit jaar hebben we deelgenomen aan de mooie MTB toertocht door de bossen van Oosterhout en Dorst. Heerlijk weer..(vorig jaar reden we in de sneeuw), goed uitgepijld en verzorgd door de organisatie van de Cross for the Crocus! Super!

Walter CFTC 2014Erick CFTCJohn CFTCAE104CAEA5242B0EB316Jacco CFTC

MTB TT Amerongse Berg

Samen met John, Wout, Erick,Johan en Walter hebben we een mooie tocht door de prachtige natuur van het Amerongse Bos en Zuilensteinse Bos gereden. Met o.a. de lange beklimming van de Amerongse Berg, diverse steile afdalingen, mooie single tracks, div. stukken los zand en verder o.a. de Plaggeberg, de Hel van Leersum en diverse andere onbekende beklimmingen. Heerlijk weer maakte de dag compleet, hoezo Winter?ATB DTC 3  ATB DTC 5  ATB DTC 2  ATB DTC 6

Goudbergsehel MTB te Ede.

Op 18-01-14 hebben John,Rene,Johan ,Jacco en Andre de Goudsberghel te Ede gereden. Onder mooie weersomstandigheden was het een mooie uitgepijlde route met leuke klimmetjes en afdalingen.

MTB 3 EdeMTB 2 EdeMTB 1 Ede

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.