2015

De weersgoden waren ons niet echt gezind in aanloop naar de tocht te Oss, maar eenmaal op de fiets was het droog….Met vijf man werd er vertrokken vanaf het clubhuis te Oss. De tocht was goed uitgepijld en het gebied was super mooi!. Over heuvels , bos, heide en langs mooie plassen was de route uitgezet! Halverwege was er een bevoorrading met allerlei lekkers tot Erwtensoep toe! (zou die dwars hebben gezeten Johan de rest van de rit?), De rit was 50 km lang en werd door een ieder uitgereden, zelfs met een gebroken zadel was Jos niet te houden…gezellig mannen, tot de volgende tocht in Schaijk!

Rustmoment.....FF uit dat Zaal!Zooo makkelijk...Vol Concentratie!Soepie!!!Stuurkunst!Tis gin Wedstrijd...Kent zn eigen krachten nie!

Op zondag 20-12-15 hebben we met 8 man deelgenomen aan de MTB Waranda veldtoertocht. De meeste hadden na afloop ruim 50km op de teller staan.Ondanks dat het een bekend terrein voor ons is was het mooi en goed uitgezet en bevatte zelfs Single tracks die we niet kenden door Oosterhout en omstreken.

ManmanmanRust......pfff

MTB Veenendaal

Namens de club hebben 6 leden deelgenomen aan de MTB veldtoertocht over de Utrechtse heuvelrug, een mooie route met beklimmingen en afdalingen door de bossen van Amerongen en Veenendaal!

Bont Gezelschap!

In colonne van 10 auto’s werd er koers gezet voor de veld-toertocht naar Terheijden! Met 15 leden en een 8- tal gastrijders werd er vanaf de pensionstal gestart.De route was 55 km lang en lag er super mooi bij! Veelal door het bos over single tracks en met het schitterende weer was het volop genieten! Na afloop wachtte ons een heerlijke kop Snert! Bedankt voor de mooie opkomst, Super!

Verzamelplaats TamoilSay Cheese!FF inschrijven...Appeltje Eitje!Lekker hee!!!!!

Afgelopen zondag hebben enkele WTC leden de MTB Toertocht te Berlicum gereden.Het Parkoers was afwisselend over dijken, loszand stroken,singeltracks en bospaden.De tocht was goed uitgepijld en met onze “jonge honden” aan kop werd er lekker doorgereden!

Organisatieff op elkaar wachten! FF wat drinken hoor! Jong Talent

06.15 op zondag je bed uit…pffff, dat doet zeer…Maar gelukkig waren we niet de enige! Met 12 man zijn we afgereisd naar het altijd mooie Limburg! Vorig jaar hebben we bijna 4uur lang in de regen gereden, maar dit jaar was de zon erbij! De tocht was uiteindelijk ruim 50 km met een kleine 1000 hoogtemeters.Mooie klimmetjes en afdalingen wisselden elkaar af, geen grote valpartijen, zelfs 2 lekke banden en een zwerm met bijen konden onze dag niet verstoren.Onder het genot van de zon, een biertje en een heerlijke Dwaze Herder Hamburger werd de gezellige dag afgesloten!

ff bijtanken..Klaar voor vertrekIedereen compleetLekker gangetje!Wedstrijdtactiek besprekenNieuw Fiets hee...In rij...Mooie rit!'Proost!De dwaze Herder Hamburger

Wat een fantastisch weer, geen wind, 25 graden, mooie route door de vernieuwde Biesbosch, dan moet je wel een hele goede reden hebben om niet aan te sluiten….Om half 10 werd er gestart vanaf het golfpark de Almkreek voor een mooie uitgepijlde route door het land van Heusden en Altena. De opkomst was 12 man…gezamelijk met een aantal van de Altena Toer fietsers werd er mooi rond gedraaid en rond de 30/32 km p.u.gereden. Ook dit keer ontbrak het terras niet waar we lekker hebben genoten van een appelpunt met slagroom! Na 90 km reden we voldaan weer richting Nieuwendijk.

Gladiatoren!Peleton! Op zn tijd eten!2 aan 2Terras mag niet ontbreken.Geertje

Twaalf uur op de fiets. Je kunt je sterk afvragen of het nou echt gezond is. Gezond of niet, voor een prachtig goed doel als Sijmen zoekt een toerfiets(t)er maar wat graag zijn of haar grens op. Met  22 fietsers werden de drie lussen van 111 kilometer vanuit het kerkplein in Uitwijk verreden. Naast dat we met z’n allen een kleine 20.000 euro hebben opgehaald voor Sijmen, hebben de 53 deelnemers zaterdag 12.550 km weggetrapt. Leden van onze club hebben deelgenomen aan alle drie de afstanden, Onno en Dick de 333km, Jan en Henny de 222km, en Rinus, Geert, Peter, Wout, Martijn de lus van 111km. Het was een geslaagde dag!

De tocht werd georganiseerd door de Altena Tour Fietsers en het inschrijfgeld komt ten goede voor Sijmen. Sijmen is onder behandeling i.v.m. een zeldzame vorm van kinderkanker in Amerika. www.vriendenvoorsijmen.nl

Here we go!Kom maar op met die 111kmDe Voorzitter!Good old WoutWoudrichemse Toppers!ff zitten hoor....Dick en LenyKrantenknipsel

Ook dit jaar was de BBQ goed verzorgd met een heerlijk stukje vlees en een ruime keuze aan frisdrank/bier en wijn…met een kleine 40 man werd er genoten en de sterkste wielerverhalen ontbraken op deze avond niet! Halverwege de avond werd er nog vers ijs opgeschept voor de liefhebber. Erick, bedankt namens de club voor de gastvrijheid van de afgelopen jaren!

Hulp onder toezicht!Ze kunnen het wel......Gezellige drukte!Lekker eten...Hij bakt ze bruin hoor!Wat is het hier gezellig...iemand nog ijs...IMG-20150614-WA0001Dacht toch echt dat mn mond openstond!

Op zaterdag 16 Mei werd er afgereisd naar het Zuidelijkste puntje van Nederland om vanuit Vaals te starten voor onze jaarlijkse klim toertocht. Namens de club gingen John,Jan,Jacco,Laurens,Ruud en Jack de strijd aan met de welbekende heuvels van Limburg. 4 “gastrijders” maakten de groep compleet. Rond 10u zaten we op de fiets en gingen we al glooiend op weg naar de Gulpenerberg om daarna via Simpelveld (waar Tim zn vader en opa ff zeer deed!) en Huls naar de Ijzeren Bosweg te rijden, vervolgens naar de Fromberg en de Keutenberg. Na inmiddels lekker opgewarmd te zijn werd er via Valkenburg naar Bemelen gereden waar we hebben genoten van een heerlijke Limburgse vlaai! Het laatste gedeelte van de 100km ging via de Loorberg, Camerig,Wolfhaag en het 3 Landen punt vanuit Belgie. De geslaagde dag werd afgesloten op het terras bovenop de Camerig bij boscafé het Hijgend Hert met een lekker biertje!

Ijzeren BoswegMateriaal...Terras Bergrust BemelenDik verdiend!

Op dinsdag avond 7 April was de aftrap van de vaste ronde in de Biesbosch.Met 8 man werd er lekker gekoerst door de polder!

Dinsdagavond ritIMG-20150407-WA0003

Op 12 mei met een de zon erbij afsprinten op de ronde!

Bij ondergaande zon afsprinten in Mei WTC-ers in actie op de rondeAfsprinten op de ronde in Mei

En een week later…..

FF SchuilenBui voor het stof...

Mooi tempo mannen, 37 km p.u.gemiddeld op de Ronde!

Bochtje aansnijden Di.avond Training

Opening seizoen 2015

Op 28 Maart werd de traditionele snertrit weer verreden. Alhoewel de lente is ingegaan was hier tijdens de rit niks van te merken. 9 man vertrokken vanaf de Tamoil voor een ritje van 60 km met de regenjacks aan. Ruud had de eer om als eerste de wegkapitein van het nieuwe seizoen te zijn en deed dit met volle overtuiging! De rit werd gekenmerkt door lekke banden, niet van meerdere fietsers maar van onze good old Piet! Na een warme welverdiende douche werd de middag afgesloten met een heerlijke kopje snert en smeersels bij cafe Marie!

Achter elkaar..Regen en Wind..Hedde gij nog een binnenbandje Ruud..Zal is ff kijken of er nog wat in zit!Snert eten in Cafe Marie!Lekker Snert Buffet!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.