2018

Op zaterdag 24 Maart zullen we het weg seizoen openen met onze traditionele Snert rit! zoals vermeld vertrekken we om 13.00u voor een ritje rond de 60 km. Na te zijn opgefrist zal er in eetcafé Marie een heerlijke kop snert met klein buffet op ons staan te wachten! Tot dan!

Met 8 man aan start werd er vertrokken vanuit Berlicum voor een leuke veldtoertocht rondom de Berlicumse heide en bossen. De ondergrond was hard bij vertrek vanwege de vorst, maar gaande weg werd de bovenlaag zachter en leverde enkele slippartijen op! Gelukkig geen ernstige gevolgen en met het zonnetje erbij werd deze tocht voldaan afgesloten na 45 km.

JVA Wintercompetitie 2017/18

In de B-klasse werden er afgelopen wintercompetitie diversen prijzen in de wacht gesleept. Jacco was in 2 wedstrijden de beste en een keer 2e, verders elke keer in de top 10 met als eindresultaat 4e!!, John reed goed mee in de top 10, maar miste enkele wedstrijden waardoor een goede eindklassering niet meer mogelijk was, Herbert, William en Jack R reden enkele wedstrijden mee, allen in de B-klasse. Jacco werd in zijn leeftijd categorie 1e!

In de A-klasse reed Jack S een mooie constante competitie, met als eindresultaat 2e in zijn leeftijd categorie! Ruben en Sam pikten hun wedstrijden mee en reden dan mee voorin! Ook na afloop was het onderling goed vertoeven en was het weer een mooi seizoen om op terug te kijken!

Comments are closed.