2016

Aan het groot aantal leden (en enkele gastrijders) wat deel nam aan de veldtoertocht was goed te zien dat het mountainbiken in trek is om te doen. Zeker in de wintermaanden is het heerlijk om door de bossen te draaien en te keren,ook dit keer zijn we op plaatsen geweest waar we nog niet eerder hebben gereden in en om Oosterhout. De gehele groep van 18 man bleef goed bij elkaar en met een mooi tempo werd er na 60 km voldaan afgestapt!ff-bijtanken mooie-groep

Mooi MTB ritje in en door en rondom Bavel,Een pittige klim over de oude vuilnisbelt nadat we dwars door de winkel van Decatlon waren gereden.De route was duidelijk uitgepijld en het weer helemaal super, mooie bijkomstigheid is dat het inschrijfgeld ten goede kwam voor Villa Joep!

wheelieint-wieledbrothersyessssssss

Een weekend op de MTB in Limburg met heerlijk weer….., voor het eerst een georganiseerde 2-daagse met overnachting in een mooie B&B onder de rook van Valkenburg.Met 11 man hebben we een mooi aantal kilometers weggereden, op zaterdag 70km en op zondag 50km….met in totaal een 2500 hoogtemeters…de sfeer zat er goed in, na afloop van de 70 km hebben we genoten van een welverdiend biertje in de tent van de MH2D. s”Avonds hebben we lekker gegeten in Valkenburg en op zondag lekker uitgereden.Was een mooi weekend om op terug te kijken!

toen-deedie-t-nogstoffigready-to-goaaaaahhhherick-trekt-alles-uit-elkaaraaaan-groepin-lijnlekker-retrotussenstoppiewa-een-linttis-nog-mar-een-stukskesamaant-infuusdas-zonde-zeg

Op zondag 11 september om 13.00 uur werd er in Hank gestreden worden om het “Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena“. Een wedstrijd over 40 kilometer voor recreanten en trimmers. Namens de club deden Jacco, Zeger, Henny en Laurens mee. Met een vijftig tal renners werd er hard gereden over het mooie bochtige parcours in Hank. Jacco eindigde goed voorin en Laurens zat ook in de buik van het peloton, Zeger en Henny reden de wedstrijd uit.

over-startwat-een-kattenrughij-val-zomar-in-de-bochtbochie-pikkenjacco-trekt-alles-op-een-lintpierhij-gaat-lekkerff-nagenieten

Namens de WTC Biesbosch deden Jacco en Geert mee in de plaatselijke lus van Almkerk.Jacco reed in de A-Categorie naar een zesde plaats en Geert reed de ronde uit in de B-Categorie!

Jacco in actie tijdens de Lus van AlmkerkGeert inde Lus van Almkerk

Op de laatste trainingsavond voor de vakantie werd er onderling nog een tijdrit gereden van 5,6 km. Met een heerlijke zuidwesten windkracht 5 was dit ff lekker afzien in de polder!, 10 man hebben meegedaan en de Top drie was als volgt: 1e – Jacco in 8.49min, 2e was Pieter in 8.55min, 3e was Ruud in 9.07min….super gereden en een mooie discipline om een keer te doen!

Komaan Piet!Nou lachtie nog...Go!

De clubavond was dit jaar anders van opzet en locatie, voorheen waren we te gast bij Erick en Jaq. en waren we verzekerd qua doorgang van de BBQ, daarvoor nogmaals hartelijk dank! Dit jaar konden we terecht bij Martin en Jes en dat was ook super!, Een kleine 40 man waren aanwezig en hebben genoten van een heerlijk koud en warm buffet. Ook de drank was goed verzorgd en de dj speelde tot vroeg in de nacht zijn plaatjes…

WTC.Lekker eten!Oma's Bal Gehakt!Gezellig Jonghu!Geert is dol op vis!

Namens de WTC Biesbosch deden Jacco, Pier en John mee aan de plaatselijke ronde. Alle drie lieten ze zich goed zien in de voorste linie van het peloton! Jacco behaalde naast de eerste premie ook het podium, hij spurtte naar plek 3!, Pier was vijfde en bij de B-categorie eindigde John net naast het podium op plek 4!, Knap gedaan mannen!

Alles op een lintConcentratie!Positie kiezen..Premies zijn binnen!Podium Plaats Jacco te Ndijk

Limburgs Mooiste!

De naam zegt het al…Limburgs Mooiste! we kunnen niet anders zeggen dat dit ook zo was afgelopen zaterdag. Het was vroeg uit de veren, maar dat was het waard! Met 8 man van de club en met 2 gastrijders werd er gestart midden op het festivalterrein van Heerlen voor een lange rit over onverharde wegen, door de bossen met vele beklimmingen en afdalingen. Mooie single tracks en technische afdalingen waren opgenomen in de routes op de MTB. Ruud en Rene reden de 72km versie en de overige 6 hebben de 110km volbracht….Op de Gulpenerberg hebben we nog genoten van een late lunch waarna we de rit met zijn allen hebben uitgereden! Een ieder bedankt voor weer een mooie clubrit!

Ready to Start!JanHennyJaccoMuziekske!Jihaaa!Jos en JackJohnWa duurt da lang zeg!

Het weer zat ons mee op onze eerste langere afstandsrit van de club. Met een mooie groep van 14 werd er gestart vanaf de Tamoil. Het was de bedoeling om uit te komen in Baarle-Nassau maar tijdens de rit werd duidelijk dat dit iets te ver uit de richting was en werd er via Etten-leur, Breda en een tussenstop op het terras in Galder weer huiswaarts gereden. Met 125 km op de teller kwam onze eindbestemming, Nieuwendijk weer in het zicht! De volgende langere afstand clubrit zal op 11 Juni worden verreden,Tot dan !

On the Way!Op het terras in Galder

Met de wind op de kop over de Sleeuwijkse Dijk naar de Sluis van de Bandijk en dan……….onder in de beugels en volle bak door de nieuwe polder van de Biesbosch, Mooi om te zien en om vol gas met de auto te volgen…..leverde mooie plaatjes op….

Als 1 blokWindje tegen....Kleppers!Woerkum aan kop!Cees en RuudGoed bezig Henkie!

Inmiddels zijn er twee trainingsavonden o.b.v. Herbert afgerond in de polder rondom Nieuwendijk, van waaier rijden tot in en uit het zadel versnellen afwisselend met rust hebben de revue reeds gepasseerd, met een grote opkomst vanuit de leden is het een mooie start van het nieuwe seizoen op de dinsdagavond!

Trainingsavond Groep!.

MTB for the Crocus: Mooie tocht in het gebied rondom Oosterhout wat we goed kennen en voor een goed doel, daar kunnen wij niet ontbreken.Jack reed de route van ruim 50km en John, Henny en Jos hadden uiteindelijk ruim 80km, lekker gereden mannen!

Focus!Goed bezig Jos!Klaar voor de start!Houd die fiets recht!Veel groter istie nie Henny!Henny rijd nou is door, ik wil er langs

Comments are closed.