Nieuws

31-01-20 – De sokken met het WTC Biesbosch logo (uitvoering zwart) zijn weer op voorraad, Maat L & XL. Tevens zijn er nog een aantal sokken Maat XL in het blauw. Bij interesse, informeer bij de club.

 

Bedannkt mannen en Zijlstra!

Rinus, Ties en John hebben het najaar weer hard gewerkt om het fiets en loop netwerk in Land van Heusden en Altena weer compleet te maken van bewijzenring. Heren en Zijlstra Infra dank voor jullie inzet en gebruik van de benodigde materialen om dit weer te realiseren!

Super trots zijn wij met de toezeggingen van sponsoring in 2017 van onze trouwe sponsoren:

de WIJNBEURS

Combi Isolatie

Aspect ICT!

Bedankt!!

Eindklassement 2016/17 MTB JvA

Met 8 top 10 plaatsen is John 5e geworden in het algemeen klassement in de B-klasse van de JvA wintercompetitie, in zijn leeftijd categorie eindigde John als 3e!, Sam eindige in het eindklassement bij de A-klasse als 8e en Jacco als 22e, Ruben, Jack S en Jack R hebben niet alle wedstrijden meegedaan en eindigden in de top 100..Een mooie wintercompetitie om op terug te kijken!

Met het zonnetje in de rug werd er om 13.45 het startschot gegeven voor de laatste wedstrijd voor de B-klasse van de JvA wintercompetitie.John eindigde ondanks 4 lekke banden op plek 10!, Jack Stolk had het naar zijn zin en reed naar plek 6!, Jack R reed naar een plek in de middenmoot, In de A-klasse lieten Ruben en Sam zich voorin zien, Ruben werd 5e en Sam 7e, Jacco had helaas materiaalpech.Onder het genot van een drankje werd het seizoen in de kantine van JvA afgesloten.

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering is er unaniem ingestemd met benoeming van onderstaande bestuursleden.

 Herbert van der Stelt zal Rinus Donkersloot vervangen als Voorzitter.

Dick Groeneveld zal Youp Scheffers vervangen als Secretaris.

Rinus Donkersloot zal de taak als bestuurslid invullen.

 Met benoeming van bovenstaande functies is het bestuur met John Hakkesteeg(bestuurslid) en Jack Roubos(Penningmeester) weer compleet.

 Wat een mooi parcours was er uitgezet rondom de Slingelandse Plassen nabij Ottoland, deels verhard, veelal onverhard en door het zand en langs het water werd er gestreden om de podium plaatsen. John eindigde wederom in de top 10 en met nog 1 wedstrijd te gaan is plek 4 in het eindklassement haalbaar, Jack Stolk reed naar een mooie 14e plaats, In de A-klasse werd de uitslag 3 meter voor de streep beslist, Ruben reed een ijzersterke wedstrijd maar moest met plaats 2 genoegen nemen, wel super knap!, Sam reed knap naar plek 11 en Jacco reed naar plaats 29, Op naar Arkel voor de laatste wedstrijd!!

Dit keer minder deelnemers aan de start, maar dat maakte de strijd niet minder!, John was heel de wedstrijd verwikkelt in een felle strijd om plek 3, helaas was het verschil op de finish net een fietslengte te kort om op het podium te eindigen, maar met een 4e plaats waren er weer mooie punten om dicht in de top 3 te komen in het eindklassement.Jacco had het naar zijn zin, stoempen over lange paden, zware versnelling en snelheid, gaande de wedstrijd werden er steeds meer renners ingehaald en Jacco eindigde op plek 14!

Onder winterse omstandigheden werd de wedstrijd in Groot-Ammers verreden.Met veel draaien en keren en de gladheid was het een lastig parcours,ook zat er elke ronde een nijdige klim tegen de dijk in.Jack Stolk viel uit met materiaalpech, Sam werd 18e en Jacco kwam als 25ste over de streep in de A-Groep, John kwam als 5e over de finish en blijft in de top van het klassement te vinden!

De vijfde wedstrijd in de wintercompetitie was in Hoornaar, in een bochtig labyrint met veel draaien en keren over het weiland werd het weer een mooie strijd! In de B-klasse reed John voor de 2e keer naar plek 3 op het podium!, Jack Stolk reed ook weer in de top 10 en Jack R. was weer rond de 50/60 plaats te vinden. In de A-klasse reed Ruben naar plaats 5 en Sam naar plaats 14, Jacco reed naar de 35e plaats.

jacco-in-actiejack-in-actiesam-in-actiejohn-in-actieruben-in-actiewat-een-stoetpodium-plaats-3-voor-john

Nieuwpoort – De stadswallen zijn een prachtig decor voor een spannende wedstrijd op de MTB, kunstmatige hindernissen zijn niet nodig.De nodige beklimmingen en afdalingen op de wallen waren al zwaar genoeg en een korte passage langs het strand maakten het parcours compleet. In de B-klasse reed John wederom een top 10 klassering en Jack reed zijn rondes in de middenmoot. In de A-klasse reed reden Ruben en Sam lekker voorin mee en ook Jacco was weer aanwezig!

jaccosamjohnjackruben

Onder mooie zonnige omstandigheden werden er weer spannende MTB wedstrijden verreden te Tienhoven, Op een off-road parcours met lange stroken grasland, een klim en afdaling tegen de dijk, het glooiend landschap langs de lek afgewisseld met strookje zand maakten het een uitdagend parcours. In de A-Klasse reed Sam naar de 12e plaats en Jacco naar de 44e.In de B-klasse reden Marc en Jack Stolk weer een top tien klassering, John moest helaas verstek laten gaan, Dennis reed naar een mooie 62e plaats en Jack viel helaas uit met materiaalpech…

dennis jackson

Starten in het weiland, tussen de koeienvlaaien door, waar zie je dit nog! Jawel, in Giessenburg gingen sommige van onze leden van start. Het speciaal aangelegde bruggetje van Bartlehiem in het ca.3 km lange parcours zorgde voor het nodige spektakel, ook de heuveltjes en obstakels onderweg vormden een uitdaging.In de A-klasse reed Sam naar de 11e plaats en Jacco naar de 35e plaats.In de B-klasse reden er 3 Nieuwendijkers in de Top 10!, Marc was 5e, John,7e en Jack Stolk 9e, Jack R.eindigde in het middenveld op de 77e plaats.Na de wedstrijden werd er gezellig nagepraat rondom de vuurkorven bij de plaatselijke kroeg!

Sam in actie!Jacco...

Onder schitterende weersomstandigheden ging afgelopen zaterdag in Noordeloos de Wintercompetitie voor Mountainbikers en Veldrijders van start. De organisatie had tussen de Provinciale weg en Het Laantje een afwisselend parcours uitgezet. Het nieuwe bikepark vormde een mooie uitbreiding op het bekende parcours van voorgaande jaren. De scherpe bochten en listige afdalingen waren een uitdaging voor de beginnende fietsers, voor de meer ervaren rijders was het op en top genieten. Dit resulteerde in de B-Categorie in een mooie 3e plaats voor John!, wat super knap is in een deelnemersveld van ruim 150! In de A-klasse reden Ruben en Sam weer sterk. ook Edwin, Jacco,Dennis en Jack waren te bewonderen in Noordeloos, Een mooi aantal en hopelijk allen ook weer te zien in Giessenburg!

stelletjejacco-edwinziggezaggejohnpodium

Wat is het toch een mooie discipline… Alleen, volle bak, rijden tegen de klok! De opening van het nieuwe seizoen van de wintercompetitie regiorecreanten is dit keer middels een tijdrit verreden…De “Groeneveld” mannen hadden een mooi parcours uitgezet door de Biesbosch, deels verhard, maar merendeels over onverharde stukken dijk en land!, In de A-klasse reed Jacco de 12km in een tijd van 26.46(gemiddeld 27,2 km/pu) zich naar een 28e plaats van in totaal 42. Dit jaar zal Jacco bij de A-Klasse Sam vergezellen, Ruben zal een enkele wedstrijd uitkiezen, Bij de B-Klasse reed John een tijd van 28.08(gemiddeld 25,6km/pu) zich knap naar de 15e plek, Dennis(30.42, gemiddeld 23,7km/pu) plaatste zich als 54e en Jack werd 43e met een tijd van 29.42-gemiddeld 24,5km/pu van de in totaal 89 deelnemers. Zaterdag 22 November is Noordeloos de eerste locatie waar gereden gaat worden voor de competitie. Het is altijd mogelijk om een keer deel te nemen, inschrijving is vrij…

tijdrit-mtb

04-03-16 – De Wintercompetitie voor onze mountainbikers is voorbij…John reed dit seizoen goed mee in de B-klasse en liet 2 top 10 klasseringen noteren, uiteindelijk heeft dat een 12e plek in het eindklassement opgeleverd van de 220 deelnemers!, Super gedaan John!

John heeft de smaak te pakken en maakt de verwachting waar…in Gorinchem reed hij over de wallen en het strand naar plek 7!, met de laatste wedstrijd in Arkel is het weer mogelijk om in de top 10 te rijden, Komaaaan John!

Lopend en op de fiets naar de top 10!

Ja ja….de eerste top 10 klassering is een feit!, Ottoland was goed voor plaats 9!, Met de twee komende technische wedstrijden is de verwachting hoog!

Op naar de finish binnen de Top 10!

Met 101 man van start in Nieuw Lekkerland en dan 13e worden, goed bezig John!

John zoekt een weg naar voren!

Bij een startersveld van 107 man in Hoornaar reed John naar plek 18!

John te Hoornaar

John trekt de stijgende lijn voort!, Eerste top 10 notering bij een startersveld van 117 man en dan eindigen op plaats 9!, Super John!

Op naar een top 10 Klassering!

De wintercompetitie 2015/2016 is weer begonnen, John moest de eerste wedstrijd laten schieten maar in Giessenburg was tie er weer bij, startend in het achterveld met 124 deelnemers en dan eindigen als 18e!!, dat beloofd wat voor het nieuwe seizoen…

Nieuwe brilllll.....

Met mooi weer op zaterdagmiddag in de vakantie periode lekker toeren door de vernieuwde Biesbosch!

Houd hem Vast! In de Biesbosch

Zaterdag 20 Juni werd de 45e Ronde van Nieuwendijk verreden…Bij de regio recreanten zijn Jacco en Laurens bekende gezichten en ook dit keer lieten ze zich zien tijdens de koers! Nieuwe gezichten waren John en Jack,met in totaal 38 renners werd er gestart. Jacco kwam als 9e over de streep, Laurens als 19e bij de A-Categorie, John als 5e, Jack als 8ste bij de B-Categorie.

Klaar voor de start...... WTCers aan start R.v.Ndijk 2015 Ronde van Ndijk 2015

Aspect ICT toertocht zal niet in Juni plaats vinden maar medio September, nadere informatie volgt.

Op zaterdag 13 Juni zal onze jaarlijkse BBQ weer plaats vinden, degene die hierbij aanwezig willen zijn graag doorgeven voor 7 Juni i.v.m.bestellen etc…

untitled

Het nieuwe seizoen van de regio recreanten A+B is weer van start gegaan. Jacco en Laurens zijn vaste waardes in het regio circuit en slepen regelmating premies binnen! Afgelopen weekend werd er gereden in Sleeuwijk en Werkendam.Beide lieten zich van voren zien tijdens de wedstrijd en eindigden uiteindelijk in de buik van het peloton.

ff los van het peleton!Moe maar voldaan

Wij hebben onze “eigen” Karsten Kroon – zoek de verschillen

Laurens Alias K.K.K.Kroon

Elk jaar zijn onze “bordjes mannen” weer bezig met het controleren van de uitgepijlde fiets- en wandelroutes. Ook dit jaar heeft Zijlstra Infra een compleet ingerichte bus ter beschikking gesteld om dit mede mogelijk te maken. Rinus,Ties,John,Henk en Geert en Zijlstra Infra bedankt!

IMG-20150315-WA0000

Die gozer kent zijn eigen krachten nie!, dwars af! klein uur staand gereden,kom maar op met die 29tiger Mart!

Martin Bikkel!

Ook in Gorinchem wordt de lijn doorgetrokken door John, wederom top 10 in de uitslag, met nog 1 wedstrijd te gaan zou het moeten lukken om in het algemeen klassement in de top 10 te eindigen!

John in actie te GorinchemJohn naar top 10 Gorinchem

Met nog twee wedstrijden te gaan is een top 10 klassering in het algemeen klassement voor John in zicht! In Nieuw-Lekkerland finishste John als achtste!

John in actie!

Straver Schaatsen heeft zich voor de komende twee jaren verbonden als sponsor rondom de WTC Biesbosch. Vader en zoon Straver hebben jaren ervaring in de schaats en fiets wereld.De winkel te Nieuwendijk bied u diversen mogelijkheden zoals aankoop van gebruikte/nieuwe schaatsen/fietsen en u kunt tevens terrecht voor onderhoud.

Tijdens de MTB te Nieuwpoort reed John naar de 12e plaats en Dennis eindigde dit keer in het middenveld….zware tocht, maar met een goed gevoel afgesloten….

Tik hem aan ouwe!Go Dennis te Nieuwpoort

2 WTC leden in de top 40 van de ruim 200 startende MTB-ers te Tienhoven

Dennis Tienhoven MTBJohn MTB TienhovenDennis MTB TienhovenJohn Tienhoven MTB

Hoezo geconcentreerd!, starten vanaf plek 105 en als 13e eindigen, Dennis vanaf 103 naar plek 45!, goed gereden Toppers!

Draai van de Kaai!

Vorige week heeft een ieder de mogelijkheid gehad om kleding te passen rondom de nieuwe Team Kleding WTC. Onder toeziend oog en met advies van de kenners Mathieu Hermans en Bobbie Traksel van Bioracer waren deze avonden geslaagd!  SMT bedankt voor de gastvrijheid!

Kleding passen FF noterenPassen maar!

Finish Streep WTC Heimansgatweg rondje Polder voor eindsprint op Dinsdag!

Finish Streep WTC

Zondagochtend Koffierondje!

Oosterhout-20140406-John

Ja hoor, ook dit jaar ontkomen we niet aan de hondenstront!

ATB DTC 7

Jacco heeft de ronde van Ottoland op zijn palmares geschreven. Met een harde wind en een parcours door de “open”polders rondom Ottoland bleef er een grote groep met renners bij elkaar. Met de streep in zicht sloeg Jacco een gaatje naar de nummer 2! Aan de foto’s te zien koste hem dat geen moeite!

Grote Groep aan de start  Gaatje geslagen!  Gaat vanzelf...  Hoogst Haalbare!

Op de laatste zaterdag van augustus is tijdens de vestingkoers in Nieuwpoort zoals altijd de nodige strijd geleverd op het selectieve parcours. Renners die ook goed uit de voeten kunnen op de veldfiets of moutainbike komen goed uit de voeten in de poort, en ook de echt sterke mannen vind je vooraan. Laurens wist hier de eerste plaats bij de regiorecreanten categorie B in de wacht te slepen! Gefeliciteerd!
Yes!Nr.1

Voor degene die het nog niet wisten, de nr.1 bij tijdrit 2013 WTC Hank staat ook op 7 en 14 September aan de start, wederom een klasbak die zal gaan strijden om de prijzen!
Jacco nr.1 Tijdrit Hank!

Op zaterdag 31 Augustus werd er al stiekem getraind voor de aankomende tijdrit, Met 40,9 km gemiddeld per uur werd er een lastig parcours van 34 km afgelegd………Rijd in de top 20 van ruim 100 koppels!!!, ps: rijd op een zwarte Pinarello…..

Tegenwoordig wordt er op dinsdagavond achter de auto op snelheid getraind!, Onder begeleiding van Henk K.was Pier aan het trainen achter de auto ivm de komende tijdrit in September, we zullen zien of dit resultaat gaat opleveren!

Op vrijdag 9 Augustus is onze good old Wout over de kop gevlogen in het Amerongse Bos!, gevolg: Sleutelbeen gebroken! volgens eigen zeggen, Nu hoor ik er echt bij!, Wout is geopereerd en zal een aantal maanden uit de rolatie zijn, Beterschap Wout!

Veldtoertocht Bavel:
Op zo.29 september zal er een mooie veldtoertocht worden verreden vanuit Bavel, je kunt kiezen tussen 25/50 km en de tocht is tevens voor 2 goede doelen, Stichting FSHD & Villa Joep! voor meer info.kijk op www.bavelfietst.nl

Niet eerder vertoond!, Gladde benen Jonghu!
Gladde John

Ruik ik dat nou goed?, nee, jaa toch wel!
FF handen wassen,Bedankt Dree!Zoo ff mn schoenen af doen!

za.22-06-13 Nieuwendijk,

Zaterdag werd de ronde van Nieuwendijk verreden, Bij de regio recreanten A-categorie deed Marcel Stavast mee, Marcel nam deel in de kopgroep maar viel helaas tijdens de ronde en finishte uiteindelijk in de tweede groep rond de 10e plaats. Bij de B-categorie deden 2 WTC leden mee, Jacco van Mastrigt haalde 2 premies binnen en sleurde een tijd lang aan kop van het peleton, Laurens Groenenberg (alias Pier) probeerde enkele keren te ontsnappen maar werd telkens terug gegrepen, Jacco eindigde als 5e en Pier werd 6e, knap gedaan mannen!
Marcel 10e!Jacco 5, Pier 6!Passage Finish MarcelMarcel staand op de trappers

Afgelopen weekend ontmoeten twee wereldkampioenen elkaar in Dussen!
Wereldkampioenen

Comments are closed.